Mijn naam is Marie-Thérèse ten Wolde-Pleijers. Ik ben 53 jaar oud, echtgenote, moeder en werkende vrouw bij een grote organisatie. Samen met mijn man hebben wij twee prachtige dochters in de leeftijd van 15 en 16 jaar. Zelf kom ik uit een gezin van 4 kinderen.

Acht jaar geleden ben ik begonnen aan mijn 3-jarige opleiding gezondheids- en gewichtsconsulente aan de Europese Academie in Maastricht. Na het behalen van mijn diploma vond ik een nieuwe uitdaging waarin ik mijn passie en interesse kon verrijken met een nieuwe opleiding. Ik ben toen gestart aan een 5-jarige opleiding op de Hoge School voor Natuurgeneeskunde en Homeopathie in Arnhem. De eerste twee jaar van deze opleiding stond in het teken van Homeopathie en Natuurgeneeskunde, hierin heb ik mijn propedeuse behaald en de keuze gemaakt om mij verder te specialiseren in het vak Natuurgeneeskunde. Op het moment ben ik bezig met een opleiding tot lymfedrainage masseuse.

De 4 Natuurkwaliteiten binnen de Natuurgeneeskunde waarin ik ben opgeleid is een theorie waarin wij de mens koppelen aan zijn/haar temperament en de manier hoe hij/zij zich beweegt op de assen van de 4 Natuurkwaliteiten (Warm-Koud, Droog-Vocht). Dit is van belang omdat de mens onlosmakelijk is verbonden met de Natuur. Een klacht bekijk ik vanuit een holistische manier op alle niveaus zowel fysiek, mentaal, sociaal en soms spiritueel.

Om iemand in balans te brengen prikkel ik zijn of haar eigen zelfgenezend vermogen. Hierdoor herstel ik de balans op de assen waarin hij/zij zich het beste in voelt.

Om dit te kunnen bewerkstelligen maak ik gebruik van Bachbloesemremedies, Fytotherapie, Iriscopie, Lichaamswerk, Levensstijladviezen en Voedingsadviezen.

Mijn praktijk voer ik uit bij het Gezondheidscentrum De Linde in Geleen.

Vriendelijke groet, 

Marie-Thérèse ten Wolde – Pleijers                                                                                Natuurgeneeskundig Therapeut in de 4 Natuurkwaliteiten

Natuurlijke Zorg

Gezondheidscentrum De Linde Mauritslaan 9 Geleen

Odasingel 86 Sittard

E-mail info@natuurlijkezorg.com    www.natuurlijkezorg.com   Mobiel +31621552282

Logo 4 NK