Mijn naam is Marie-Thérèse ten Wolde-Pleijers. Ik ben 55 jaar oud, echtgenote, moeder, vriendin en collega. Samen met mijn man hebben wij twee prachtige dochters in de leeftijd van 16 en 17 jaar. Zelf kom ik uit een gezin van 4 kinderen.

Na 8 jaar studeren en certificeren op het gebied van gewicht-, gezondheid en natuurgeneeskunde ben ik in 2018 mijn eerste praktijk locatie gestart. Inmiddels is ook mijn tweede locatie op de Odasingel 86 te Sittard realiteit. 

Naast mijn praktijk doceer ik iriscopielessen aan de Natuurgeneeskundige opleiding de Europese Academie te Maastricht. Dit jaar heb ik mij tevens gecertificeerd als lymfedrainage masseuse. Ik volg momenteel een aanvullende studie als Lyfstyle & Burnoutcoach om mijn kennis hierin bij te schaven.

De 4 Natuurkwaliteiten binnen de Natuurgeneeskunde waarin ik ben opgeleid is een theorie waarin wij de mens koppelen aan zijn/haar temperament en de manier hoe hij/zij zich beweegt op de assen van de 4 Natuurkwaliteiten (Warm-Koud, Droog-Vocht). Dit is van belang omdat de mens onlosmakelijk is verbonden met de Natuur. Een klacht bekijk ik vanuit een holistische manier op alle niveaus zowel fysiek, mentaal, sociaal en soms spiritueel.

Om iemand in balans te brengen prikkel ik zijn of haar eigen zelfgenezend vermogen. Hierdoor herstel ik de balans op de assen waarin hij/zij zich het beste in voelt.      

Integer begeleid ik mensen naar gezond zijn en zich gezonder voelen.    Om dit te kunnen bewerkstelligen maak ik gebruik van iemands zelfgenezend vermogen, opdat lichaam en geest weer in balans komt. Dit doe ik door het inzetten van  Bachbloesemremedies, fytotherapie (kruidenleer), iriscopie, lichaamswerk (zoals o.a. lymfedrainage, schröfpen, lichaamsmassage, wikkel, hydrotherapie en leempakkingen), levensstijladviezen en voedingsadviezen.

Mijn praktijk voer ik alleen nog uit op mijn Praktijkadres Odasingel 86 in Sittard.

Gezonde groet, 

Marie-Thérèse ten Wolde – Pleijers                                                                          Natuurgeneeskundig therapeut in de 4 Natuurkwaliteiten

Praktijk Natuurlijke Zorg

Odasingel 86 Sittard

E-mail info@natuurlijkezorg.com    www.natuurlijkezorg.com   Mobiel +31(06)21 55 22 82