Bach Therapie

Deze therapie is afkomstig van dr. Edward Bach (1886-1936), arts, patholoog en bacterioloog. Hij ontwikkelde 38 bloesemremedies die o.a. ingezet kunnen worden bij angsten, onzekerheid, onvoldoende belangstelling in het hier en nu, eenzaamheid, overgevoeligheid voor invloeden en ideeën, moedeloosheid en wanhoop of overbezorgdheid voor het welzijn van anderen. 

Fytotherapie

Dit is een therapie met gebruik van geneeskrachtige kruiden. De kruiden kunnen worden ingezet voor een acute klacht. Over het algemeen maak ik gebruik van meerdere kruiden om de sterke en minder sterke organen op de juiste manier te prikkelen. Op deze wijze wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd om zo het lichaam in balans te brengen. 

IRISCOPIE

Iriscopie

Een irisdiagnose is een manier om te kunnen diagnosticeren. De iris geeft ons inzicht in het functioneren van het lichaam.  

Daarnaast kan ik de constitutie, de sterke en zwakke eigenschappen vaststellen. 

Hierdoor kan ik de juiste diagnose stellen en mijn therapie op afstemmen.

Lichaamswerk                                                                    

Lichaamsgerichte behandelingen zoals de inzet van een buik-,  gezichts-, lichaams-, voet- of rugmassage en Schröfpen zet ik in als ondersteuning van de therapie. Het lichaam wordt op deze wijze gestimuleerd, versterkt en ondersteund om haar afvalstoffen te kunnen verwijderen. Naast de inzet van een massage, kan ik gebruik maken van oorkaarsen. Daarnaast kan ik een advies geven in de vorm van het maken van wikkels, hydrotherapie, leempakkingen of leefwijze.  Mijn certificaat in lymfedrainage massage volgt spoedig.

Een ontspanningsmassage kan tevens los geboekt worden.

Voeding

Voeding is een belangrijk onderdeel in de therapie. Datgene wat u eet en drinkt kan een duidelijke graadmeter zijn voor een tekort aan bepaalde voedingsstoffen, mineralen, zouten of klachten die u laat zien. Daarnaast kan een volwaardige voeding veel betekenen in de weg naar een goede gezondheid. Ik maak dan ook een voedingsadvies op maat als onderdeel van het totale behandelplan of indien gewenst voor uw preventieve gezondheid.

Natuurlijke Zorg

Gezondheidscentrum De Linde Mauritslaan 9 Geleen

E-mail info@natuurlijkezorg.com    www.natuurlijkezorg.com   Mobiel +31621552282